Kurser

Vill du kunna njuta mer, landa i din kropp och hedra det heliga tempel som du bor i?
Du är varmt välkommen till Gudnnecirkeln där trygghet, närvaro, qigong, taoistiska övningar, äggträning och kärleksfullt systerskap leder oss till större kontakt och förståelse för våra kroppar och njutningens himmelrike.
Vi använder oss av kvinnans qigong, speciella rörelser för att balansera hormonerna i kvinnokroppen. Bröstmassage och kvinnans rådjursövning, jadeäggsträning som stärker muskler, tar bort blockeringar, trauman, ökar slemhinneproduktionen, förhindrar inkontinens och framfall. Cirkulationen ökar,vilket gör oss medvetna om hela vår kropp och vad vi behöver för att må bra, vi blir multiorgasmiska.
Extatisk njutning kan bli ett unikt redskap för personlig utveckling, styrka och självständighet för varje kvinna. Den största och slutliga kvinnliga frigörelsen går via sexualiteten. Den är också i högsta grad förvandlande och fördjupande för relationen mellan två människor och varm, innerlig kärlek.
Mer info kommer på www.facebook.com/livsenerqi/


En helg fyra månader under vårterminen kommer vi att ses. En kurs kommer att vara en vardagkväll varannan vecka. Första helgen kommer att bli 27-28 januari, vardagskvällskursen startar vecka 4. Välkommen att boka din plats redan nu. Investeringen för fyra helger är 8000:- sex vardagskvällar, totalt arton timmar, 2900:-
Återkommer om exakt starttid och adress.

Så här skriver några deltagare från tidigare aktiviteter.
”Jag brukar ha svårt att gå in i mig själv och att trivas med lugna aktiviteter när det är under en kortare tid. Därför provade jag njutningseftermiddagen och precis som jag trodde märkte jag skillnaden. Britt-Marie har skapat en varierande eftermiddag med olika övningar från olika riktningar som vi gjorde såväl själva som i par och grupp. Vissa var i vila och andra i olika former av rörelse. På mitten serverades jättegott fika. Jag kände mig närvarande och energifylld efteråt. Detta var helt klart en investering såväl i hälsa som i personlig utveckling”
”En underbar eftermiddag med mycket lugn och ro för kropp, själ och hjärta. Jag kom ner i varv, kan andas och koppla av. Jag kan tillåta mig att släppa allt och verkligen närvara i nuet i några timmar. Det är något alla borde unna sig ibland”
”Britt-Marie duschade oss med glädje och kärlek. Efter denna dags dans, qigong och massage känner jag själfylld kärlek och näring i hela mig”

Livsenerqi skapar ett rum dit du kan komma och känna dig trygg. Där kan du möta dig själv på alla plan. Du kommer att hitta tillbaka till den lyckliga och kärleksfulla individ du var första gången du såg dagens ljus. Här ges utrymme för all typ av läkning och helande. Du hittar tillbaka till ditt hjärta som är så stort och bara längtar efter att få ta emot och dela med sig av det viktigaste i livet: KÄRLEK
Varmt välkomna att höra av er, boka, fråga eller berätta vad som får ditt hjärta att sjunga.
livsenerqi@gmail.com mob 0709-925757

Kurser med Meditation i rörelse – Qigong

 • Lyft upp qi, nivå1 Zhineng Qigong
 • Metoden för kropp och medvetande, nivå 2 Zhineng Qigong
 • Gudinne – cirkel/kurs, med taoistiska övningar, kvinnans qigong
 • Parkurs med Taoistisk energimassage
 • Qigong för gravida
 • Qigong för pensionärer
 • Meditationskurser, Osho, Veeresh mfl
 • Hälsorådgivning, coching för livsstilsförändring

Kontakta Livsenerqi för mer information om kurstillfällen och platser.

För närvarande finns kurser som helgkurser, fredag till söndag, för privatpersoner. Investering för en helgkurs 2900:-

En helgkurs lö-sö 2900:- och endagskurser 1150:-

Kurslokal meddelas vid anmälan, då de finns runt om i Sverige. Vi kommer gärna till er hemort om ni är en grupp. Om det finns andra förslag och önskemål gällande dag och tid, kontakta oss gärna.

Till företag kommer Livsenerqi och har veckoträning, helgkurser, kickoff, konferens, vad som är lämpligt just för er arbetsplats och ert företag. Ring för konsultation, 0709-925757.

Behandlingar ges utifrån Kinesisk medicin

  • Qi-terapi, Akupunktur utan nålar, 1 tim 650:-
  • Gua-Sha skrapning/massage, 1 tim 650:-
  • Taoistisk energimassage, 1,5 tim 1200:-
  • 5ggr 5000:-

 

 • Otosan öronljus, ca 40 min, 400:-
 • Healing/Transhealing 1 tim, 650:-
 • Konsultation 1 tim, 650:-