Försäljning

ÖRTER

 ”Maten skall vara vår medicin”

Jag använder mig av örter och tillskott, tillsammans med behandlingar. Örter kan också användas som kryddor eller te, många fina örter finns att plocka i Naturens skafferi.

Vissa örter hjälper kroppen att rensa organen eller blodet. Ibland behöver vi storstäda i kroppen. En del förstärker funktionen i kroppen. Vad vi vet idag är att jorden och luften är mycket sämre och detta påverkar maten som vi äter. Därför behöver vi tillskott ibland. Det som också är viktigt är fett, rätt sorts fett. Det behöver vi för hjärna, mage och tarmar, slemhinnor och hud mm

Det går utmärkt att köpa genom mig, av Existens Maximum. Deras örter är rena och har en sammansättning så att det uppstår synergieffekter.

Om vi ska köpa på egen hand kan det tyvärr bli så att vitaminerna motverkar varandra. Vi behöver vara väldigt pålästa om vi ska klara det på egen hand. De flesta behandlingar som utförs ger bättre resultat om kroppen är ren.

JADEÄGG

Jadeägg används för att främja kvinnokroppen. Det kommer från Taoismen, där de sedan många år har använts för att stärka musklerna i Joni. Men vad många inte känner till är, att de mest kraftfulla Akupunkturpunkterna på kroppen, sitter i vårt underliv.

Ägget tar bort blockeringar och trauman, genom att ge akupressur. Slemhinneproduktionen ökar, förhindrar inkontinens och framfall.

Cirkulationen ökar, vilket gör oss medvetna om hela vår kropp och hjälper oss bli multiorgasmiska.

Enligt Tao bör alla kvinnor ha ett ägg. Du kan börja använda ditt ägg när din månadsblödning har kommit igång.

Pris per st 300:- inkl frakt.

 

Deamoreringsstav i silikonglas som har lite liknande användningsområde som Jadeäggen. Den är mer kraftfull och kan hjälpa oss med trauman på ett djupare plan. 

Pris per st inkl frakt 800:-

 

Jag är oberoende distributör av Aloe Vera produkter, Forever Living.

Young Livings essentiella oljor kan du beställa via mig.

Jag har inget lager hemma, men det tar bara någon dag att få hem varor.

Välkommen att beställa via mail eller mobil.