Healing

Jag ger healing eller energiöverföring som det också kallas. Det är en blandning av alla olika metoder som jag har lärt mig, blivit utbildad och initierad i. Alla healingmetoder har olika namn men det är energiöverföring vi gör, Deeksha, Reiki, Trans, Shamansk, Kinesisk/Taoistisk.

Alla är gamla visdomar från olika länder. Jag ger också soundhealing då jag använder mig av instrument av olika slag, ljud och stämgafflar, där är det vibrationerna som gör arbetet.

Det som händer i kroppen är att vi känner en avslappning till att börja med. Vi kan känna en värme eller ibland en kyla, lite illamående, yrsel mm Det kan vara väldigt olika upplevelser. Blockeringar kan lösas upp på grund av att cirkulationen kommer igång i kroppen, liksom smärta och annan problematik.

Vi kan komma i kontakt med gamla kroppsminnen och muskelminnen, tidigare liv och trauman. Ibland plockar jag bort sådant som inte skall finnas kvar, Transhealing-andlig kirurgi/Shamansk healing.

Generellt är det en behaglig och avslappnande behandling som bara kan bli positiv. Vi kan komma i kontakt med så mycket som inte skall vara kvar längre. Som inte gynnar dig i din utveckling.