Taoistisk energimassage

Den sensuella massagens Tao är en mjuk, flödande massage. Utan olja, som kan liknas med taktil massage, från huvudet och ner till fötterna. Skillnaden är att vi följer meridianer och akupunkturpunkter på hela kroppen. Utifrån hur Qi – den sensuella Livsenergin rör sig i de olika meridianerna.

Vi sätter igång kroppens självläkningsprocess och väcker den sensuella energin. Så ser taoismen på livsenergin. Det ger en väldigt djup avslappning och tar bort blockeringar. Det är som en fördjupning av Qigongträning.

Den har praktiserats i Kina i årtusenden. En lätt flödande massage som syftar till att stärka energierna, livslusten och kreativiteten.

Enligt Taoismen väcker Taoistisk Energimassage – den sexuella energin – som är vår Livsenergi.

När du masserar, berör en människa sensuellt och i full närvaro, då kan du hjälpa henne att nå en full avslappning. En hälsosam njutning och öppning för ett ökat flöde av livsenergi.

Om vi har svårt för att slappna av och njuta så blir vi medvetna om detta. Då kan vi omfamna allt i stället för att fly, transformation och healing startar. Trauman och blockeringar kan läkas och lämna vår kropp.

”Beröring är för huden vad luften är för lungorna”