Om mig – Kontakt – Blogg

Mitt namn är Chandani Britt-Marie Sannegård, jag är född och uppvuxen i och runt Uppsala. Jag har i hela mitt liv använt min kropp som ett redskap för att må bra. Som 6-åring började jag dansa, sjunga, spela teater, olika körer, några år senare ett revysällskap. Jag gick omkring i mina Mockasiner och tillverkade så kallade Indian örhängen. Tillbringade mycket tid i skogen.

Ridning och andra typer av träning kom in i mitt liv. Dansen har och är fortfarande med mig. Sen tillkom simning, aerobics, gymträning, afro- frigörande- och magdans, yoga och sist men inte minst meditation/qigong. Jag arbetade många år med barn. Fick den stora gåvan att föda ett eget barn. Efter det började jag utbilda mig inom det ämne som ligger mig varmast om hjärtat.

  • Qigonglärare, utbildad av Qigong Akademien, Zhineng Qigong nivå 1,2 + avanc.årsprog
  • Tao Tantra Qigong Instructor, Universal Healing Tao, Thailand.
  • Qi-terapeut, behandling enligt Kinesisk Medicin och Hälsokonsult.
  • Personlig utveckling, ett antal kurser; Medium/Transmedium, Healing/Transhealing på Englagårds Livscenter.
  • Många olika kursgårdar med Frigörande andning, Meditationer, Tantra.
  • Ett flertal kurser med initieringar i olika Healingformer, Deeksha, Reiki, Trans, Shamansk, Kinesisk/Taoistisk.
  • Gaia life, Völvans visdom och örter. Deborah Sundahl, G-spot, Kvinnan och mannens Tao. Den sensuella massagen Tao.
  • Resa till Bali och Peru, där jag bodde i bergen med Q’erofolket och fick många initieringar av Shamaner, jag vandrade även i Lappland och hade många intressanta möten.

Första kursgården jag besökte var Englagårds Livscenter.  Det var också där som jag ”föddes”. Jag deltog i Mediumutvecklingskurser och har återvänt för olika kurser och retreater. Jag höll även egna kurser där. Plötsligt föll allting på plats för mig. Min känslighet och närvaro, all sorg och smärta som jag tidigare inte hade förstått. Det var inte bara min egen smärta jag kom i kontakt med. Även alla andras också, de runt omkring mig…

Efter det startade min utbildning till Qi-terapeut, Qigonglärare och Meditationsinstruktör. Jag kom även i kontakt med Oshos och Veeresh meditationer, som jag direkt tog in i hjärtat.

Att meditera betyder inte att bara sitta still i Lotusställning. Det kan vara en långsam promenad i skogen. Att dansa, skaka, skrika, andas är också en meditation. De gör ofta att blockeringar släpper, glädjen kommer fram och livsenergin vaknar i kroppen. Under en tid arbetade jag på ett gym för själen.  Där erbjöds yoga, qigong, meditation, olika typer av massage, TMC (kinesisk medicin) ljusterapi och floating.

Jag startade min utbildning som Qi-terapeut, Qigonglärare, Meditationsinstruktör. Min firma Livsenerqi startade efter några år med Qigong Akademiens utbildning. Samtidigt fick jag min utbildning som Hälsokonsult. Jag arbetade halvtid på ett viktminskningscenter som coach, mental tränare och personlig tränare.

Efter några års arbete med Qigong, meditation och behandlingar åkte jag till Thailand. Det var mitt livs resa, tillsammans med 25 kvinnor från hela världen. Tao Tantra Qigong Instructor, Universal Healing Tao, Sacred Sexuality and Women’s Health, Tao Yoga, Dance, Healing Sounds, Self-Massage. Nu började mitt livs uppdrag, Gudinnecirklar. Livet startar hos kvinnan, om vi inte mår bra, hur ska då våra barn få kraft och bli de som dem är ämnade till?

Den största och slutliga kvinnliga frigörelsen går via sexualiteten. Den är också i högsta grad fördjupande för relationen mellan två människor och varm, innerlig kärlek. Därför erbjuder jag nu Gudinnekurser till alla kvinnor som vill bli fria. De som vill leva och betrakta världen, genom kärlek, acceptans och närvaro.

Vi njuter eller så blir vi medvetna om det som hindrar oss från att njuta. Då har vi möjlighet att omfamna, hela och transformera det så att vi kan njuta. Det är i själva omfamnandet som healingen sker. Det är när vi vågar möta, acceptera och älska dem delarna av oss själva som vi tidigare försökt fly ifrån eller förtränga. Dessa frusna delar kan få smälta i värmen från ett älskande hjärta, så som is blir till vatten…

Åren gick och det blev en hel del kurser samtidigt som jag arbetade. Frigörande andning, Tantrakurser, Den sensuella massagens Tao, Soundhealingterapeut. Resa till Bali tillsammans med terapeutkollegor. Sedan blev det Peru där jag fick bo i bergen med Incaättlingarna, Q’erofolket. Vi hade shamaner med oss på våra vandringar och gjorde många cermonier och initieringar. Lappland stod sen på tur. Där fick jag uppleva ett av mina tidigare liv och död. Många vackra ceremonier med renar och underbar natur. Sverige är fantastiskt vackert.

Vilken resa blir det här näst, mer inåt? Det är alltid den längsta resan, den blir vi aldrig färdiga med. Mitt arbete här är att hjälpa fler människor att öppna sina hjärtan och komma hem. Njuta av livet och kärleken som finns i överflöd runt omkring oss och ta hand om Moder Jord.

Vandra i kärlek

Chandani Britt-Marie Sannegård

livsenerqi@gmail.com +46 709 925757 livsenerqi.se  

BOKA genom att maila eller ringa.

BETALA med swish enligt överenskommelse.

FRISKVÅRD: från 2022-01-01 tar vi emot Epassi, tidigare ActiWay.

AVBOKA

Vid avbokning gäller följande: 24 tim före bokad tid, annars debiteras betalning.