Om mig

Mitt namn är Chandani Britt-Marie Sannegård, jag är född och uppvuxen i och runt Uppsala. Jag har i hela mitt liv använt min kropp som ett redskap för att må bra. Som 6-åring började jag dansa, sjunga, spela teater, olika körer, några år senare ett revysällskap.

Ridning och olika typer av träning kom också in i mitt liv. Dansen har och är fortfarande med mig, dessutom tillkom simning, aerobic, gymträning, afro- frigörande- och magdans, yoga och sist men inte minst meditation/qigong. Efter att ha arbetat många år med barn och även fått den stora gåvan att föda ett eget barn började jag utbilda mig inom det ämne som ligger mig varmast om hjärtat.

  • Qigonglärare, utbildad av Qigong Akademien, Zhineng Qigong nivå 1 och 2.
  • Tao Tantra Qigong Instructor, Universal Healing Tao, Thailand.
  • Qi-terapeut, behandling enligt Kinesisk Medicin och Hälsokonsult..
  • Personlig utveckling, ett antal kurser och Medium/Transmedium, Healing/Transhealing på Englagårds Livscenter.
 

Första kursgården jag besökte var Englagårds Livscenter, där deltog jag i Mediumutvecklingskurser och har återvänt för olika kurser och retreater.

Plötsligt föll allting på plats för mig, min känslighet och närvaro, all sorg och smärta som jag tidigare inte hade förstått. Det var inte bara min egen smärta jag kom i kontakt med, utan alla andras också, de runt omkring mig…

Efter det startade min utbildning till Qi-terapeut, Qigonglärare och Meditationsinstruktör.

Jag kom även i kontakt med Oshos och Veeresh meditationer, som jag direkt tog in i hjärtat.

Att meditera betyder inte att bara sitta still i Lotusställning, en långsam promenad i skogen eller att dansa, skaka, skrika, andas är också en meditation som gör att blockeringar släpper, glädjen kommer fram och livsenergin vaknar i kroppen.

Under en tid arbetade jag på ett gym för själen, där erbjöds yoga, qigong, meditation, olika typer av massage, TMC (kinesisk medicin) ljusterapi och floating.

Jag startade min utbildning som Qi-terapeut, Qigonglärare, Meditationsinstruktör.

Min firma Livsenerqi startade efter några år med Qigong Akademiens utbildning och samtidigt fick jag min utbildning som Hälsokonsult och arbetade halvtid på ett viktminskningscenter som coach, mental tränare och personlig tränare.

Efter några års arbete med Qigong, meditaion och behandlingar åkte jag till Thailand. Det var mitt livs resa, tillsammans med 25 kvinnor från hela världen.

Tao Tantra Qigong Instructor, Universal Healing Tao, Sacred Sexuality and Women’s Health, Tao Yoga, Dance, Healing Sounds, Self-Massage.

Nu började mitt livs uppdrag, Gudinnecirklar, livet startar hos kvinnan, om vi inte mår bra, hur ska då våra barn få kraft och bli de som dem är ämnade till?

Den största och slutliga kvinnliga frigörelsen går via sexualiteten. Den är också i högsta grad förvandlande och fördjupande för relationen mellan två människor och varm, innerlig kärlek.

Därför erbjuder jag nu Gudinnekurser till alla kvinnor som vill bli fria, att leva och betrakta världen, genom kärlek, acceptans och närvaro.

Vi njuter eller så blir vi medvetna om det som hindrar oss från att njuta och har då möjlighet att omfamna, hela och transformera det så att vi kan njuta. Det är i själva omfamnandet som healingen sker. Det är när vi vågar möta, acceptera och älska dem delarna av oss själva som vi tidigare försökt fly ifrån, förtränga eller kontrollera.

Dessa frusna delar kan få smälta i värmen från ett älskande hjärta, så som is blir till vatten…

All kärlek
Chandani