Soundhealing

Läkekonst med ljud är en urgammal kunskap. Soundterapi är det snabbast växande området inom traditionell medicin.

Många känner behovet att gå tillbaka till det ursprungliga och naturliga. Låta sinnet vila och istället låta en djupare visdom ta plats. För att detta ska ske, behöver vi åter tona in oss på den långsammare puls vår jord och livet självt vibrerar i. Vi behöver lära oss att sakta ner och lyssna. Då kan vi höra och stärka vår egen unika ton.

Sound Healing baseras på vetenskapliga fakta om att allt är vibration och energi. Genom att applicera olika ljud och frekvenser arbetar jag med och i resonansen, av elektromagnetiska fältet, även den fysiska kroppen. Läran om Cymatics visar effekten av ljud på materia och den ligger också till grund på forskningarna som görs.

Sympathetic resonance händer när ett vibrerande objekt får ett annat att vibrera i harmoni med den, eller matcha dess vibrationshastighet. Det är där som transformationen händer och helande uppstår.

Sound Healer arbetar med kunskap om ljud, avsikt, intuition och energi. Vilket kommer att påverka kraftfullt och förändra på människans alla nivåer. Sound Healing är en effektiv holistisk terapi som fungerar på fysiska, emotionella, mentala och andliga nivåer.

Jag använder Tibetanska skålar/Singing bowles, Stämgafflar och andra instrument. Från denna djupt meditativa plats har du möjlighet att hämta verktyg som assisterar dig i att skifta frekvens. Att läka emotionellt och fysiskt samt öppna delar av hjärtat som du inte visste fanns.

”The body is held togeter by sound. The presense of disease indicates that some sounds has gone out of tune”.
-Deepak Chopra

”If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration”.
-Nikola Tesla