Wombhealing

Varmt välkommen till Shamansk Wombhealing.

Här landar du i en varm och trygg miljö, du kan känna dig hållen. Vi startar med ett helande samtal om dig och vad du vill ha hjälp med.

Sedan får du ligga på en madrass och jag sitter framför dig. Det är en intuitiv behandling där jag arbetar med mina händer, tar hjälp av Gudinnan och ”mina hjälpare”.

Shamansk Wombhealing hjälper kroppen att balansera organen och hormonerna.Vi arbetar med att du ska få släppa på gammal smärta. Du kan få möta gamla Trauman som har gett dig blockeringar.

När du släpper dem hjälper du cirkulationen att komma igång, du slappnar av i hela din kropp, matsmältningen och lymfsystemet kommer igång. Det kan vara gamla blockering som har funnits i generationer, inte bara dina egna.

Då tillåts läkning, förståelse och förlåtelse, du hittar tillbaka till din urkraft. Vi brukar rekommendera tre sessioner i följd, med någon vecka emellan.

 

Hon vet din livmoder. Hon bär visdom, magi och kraft. Hon är vägen till det stora mysteriet.

Som kvinnor är det här, i vår Womb som århundraden av skuld och skam lagras.

Det är här i omfamnandet av allt som healing uppstår, när vi vågar möta, acceptera och älska dem delarna av oss själva som vi tidigare försökt fly ifrån eller förtränga.

Dessa frusna delar kan få smälta i värmen så som is blir till vatten…