Soundjourney

En meditativ resa i vårt inre och yttre universum. Med vibrationer som balanserar och harmoniserar våra energier beger vi oss med vårt
medvetande över hela världen.

Från bergstopparna i Lappland till Peru och in i den djupa regnskogen i Amazonas. Sedan ut till Universums primordiala ljud och tillbaka till Moder Jords livmoder.

Välkommen till en magisk ljudresa bland olika instrument. Ljudvibrationerna ger djup avslappning och aktiverar och föryngrar kroppens självläkande system. Du finjusterar kroppen till att vibrera och resonera mer harmoniskt.

Du kommer som du är, lägger dig bekvämt på mattan och låter ljud och vibrationer beröra dig.

Idag finns en ökad medvetenhet om hur ljud påverkar oss. Man vet sedan länge att ljudvibrationer (inte minst den egna rösten) bl a påverkar hjärnan och nervsystemet.

Det skapar läkande, vitaliserande och balanserande vibrationer i kroppens alla celler, vävnader och system. Samt balanserar energisystemet.

Många instrument såsom Singing bowles som funnits i tusentals år för att vidga vårt medvetande. De sägs rymma universums alla ljudströmmar och hamras ofta fram för hand.

Våra kroppar är ljudledande (vi består av ca 70 % vatten). Ljudet når in via öronen, vagusnerven, huden och våra energipunkter.
Vi stämmer ett instrument för att det ska ljuda harmoniskt och vackert.

Så sätter skålarnas vibrationer dina inre strängar i rörelse och harmoniserar det som är i obalans (tankar, känslor, fysiska blockeringar, undermedvetna minnen, osv). Ljudvågorna återställer det naturliga energiflödet. Det stöttar kroppen till självläkning oavsett om det handlar om fysiska, mentala, emotionella eller kvantfysiska nivåer.

Ljudvibrationerna omstrukturerar livsenergin. Det skapar inre balans och öppnar upp för läkning och transformation. Både kropp, sinne och själ blir vitaliserade och vi känner oss ofta friare, större inuti och lite ”nya” efteråt. Känslor av tidlöshet, glädje och harmoni är också vanligt.

Oavsett hur du har det i ditt liv just nu så svarar din kropp an till ljudet precis där du befinner dig. Vi andas på rätt sätt och alla organ fungerar då optimalt. Andningen är som en bro mellan kropp och själ.