Gudinnecirklar

Vill du kunna njuta mer, landa i din kropp och hedra det heliga tempel som du bor i? Du är varmt välkommen till Gudinnecirkeln där trygghet, närvaro, qigong, taoistiska övningar, äggträning och kärleksfullt systerskap leder oss till större kontakt och förståelse för våra kroppar och njutningens himmelrike.

Vi använder oss av Kvinnans qigong, speciella rörelser för att balansera

hormonerna i kvinnokroppen. Bröstmassage och Kvinnans Rådjursövning, Jadeäggträning som stärker muskler, tar bort blockeringar, trauman, ökar slemhinneproduktionen, förhindrar inkontinens och framfall. cirkulationen ökar, vilket gör oss medvetna om hela vår kropp och vad vi behöver och vill ha för att må bra, vi blir multiorgasmiska.

Extatisk njutning kan bli ett unikt redskap för personlig utveckling, styrka och självständighet för varje kvinna. Den största och slutliga kvinnliga frigörelsen går via sexualiteten. Den är också i högsta grad förvandlande och fördjupande för relationen mellan två människor och varm, innerlig kärlek.

 

TAOISTISK ENERGIMASSAGE

En mjuk massage som kan liknas med taktil massage, från huvudet och ner till fötterna, skillnaden är att vi följer meridianer och akupunkturpunkter på hela kroppen. Det är en fördjupning av Qigongträning. Vi sätter igång kroppens egen självläkningsprocess och väcker den sensuella energin, enligt taoismens sätt att se på livsenergin. Det ger en väldigt djup avslappning och tar bort blockeringar.

Vi använder oss av allt detta för att antingen njuta i nuet eller medvetandegöra och hela det som hindrar oss från att kunna vara i vårt naturliga tillstånd av närvarande njutning. Njutning är inte bara njutbart utan kan också vara ett fantastiskt sätt arbeta med healing. För när vi njuter så öppnar vi upp, säger ja och vi är närvarande. I det tillståndet kan allt få komma upp och finnas, både glädje, sårbarhet och skam.

Vi njuter eller så blir vi medvetna om det som hindrar oss från att njuta och har då möjlighet att omfamna, hela och transformera det så att vi kan njuta. Det är i själva omfamnandet som healingen sker. Det är när vi vågar möta, acceptera och älska dem delarna av oss själva som vi tidigare försökt fly ifrån, förtränga eller kontrollera.

Dessa frusna delar kan få smälta i värmen från ett älskande hjärta, så som is blir till vatten..