Gudinnecirklar

Vill du kunna njuta mer, landa i din kropp? Vill du hedra det heliga tempel som du bor i?

Då är du varmt välkommen till Gudinnecirkeln. Där trygghet, närvaro, qigong, taoistiska övningar, äggträning och kärleksfullt systerskap leder oss till större kontakt.  Vi får förståelse för våra kroppar och njutningens himmelrike.

Vi använder oss av Kvinnans Qigong, speciella rörelser för att balansera hormonerna i kroppen. Bröstmassage och Kvinnans Rådjursövning.

Jadeäggträning som stärker muskler, tar bort blockeringar, trauman. Slemhinneproduktionen ökar, förhindrar inkontinens och framfall.

Cirkulationen ökar, vilket gör oss medvetna om hela vår kropp. Vad vi behöver och vill ha för att må bra, vi blir multiorgasmiska. Vi blir medvetna om vad vi njuter av, eller att vi inte har förmågan att njuta.

Först då kan healing uppstå när vi kan omsluta och acceptera allt som är. Dessa frusna delar kan då få smälta i värmen från ett älskande hjärta, så som is blir till vatten.

Extatisk njutning kan bli ett unikt redskap för personlig utveckling, styrka och självständighet för varje kvinna. Den största och slutliga kvinnliga frigörelsen går via sexualiteten. Den är också i högsta grad förvandlande och fördjupande för relationen mellan två människor och varm, innerlig kärlek.

Mitt arbete är att hjälpa människor bli medvetna om det vackra tempel som de bor i. Vi får alla en magisk kropp och där skall vi bo, i resten av detta liv.

Hur vill vi ha det? En viktig fråga att ställa sig själv. Genom att få kontakt med vårt vackra hjärta och öppna det kommer många svar. Där startar hela processen.

Vi arbetar med andning, avslappning, beröring, medvetandeträning, mjuka rörelser och hjärtöppningsövningar.

Detta finns i TKM/ Qigong, Tao, Tantra och Shamanism/Quodouskha.  Tao – Tantra – Quodouskha är tre gamla visdomar som urbefolkningar har använt sig av i många år.

När vi införlivar andlighet och sexualitet som en integrerad del av livet kan vi genom vibrationer, tryckpunkter, andning och den sexuella Energins rörelse, Qi – Livsenergin, bryta upp kroppens pansar. Vi påbörjar den längsta resan, resan inåt.